RETETAR SI MOD DE PREPARARE

MOD DE PREPARARE CEAI NEGRU

Ceaiul negru se prepara astfel pentru fiecare 200 ml de apa fierbinte sunt necesare 2 grame de ceai negru. Se line la infuzat 4 minute, dupa care se serveste clientului. Ceaiul negru se poate servi cu lamaie si miere sau zahar. Ceaiul negru se poale servi si cu lapte dar atunci se evita lamaia.

MQD DE PREPARARE CEAI OOLQNG

Ceaiul oolong se prepara astfel pentru fiecare 200 ml de apa fierbinle sunt necesare 2 grame de ceai Oolong. Se tine la infuzat 4 minute dupa care se serveste clientului. Ceaiul oolong se poate servi cu lamaie si miere sau zahar. Ceaiul oolong se poate servi si cu lapte dar atunci se

evita lamaia.

MOD DE PPEPARAPE CEAI VERDE

Ceaiul verde se prepara astfel pentru fiecare 200 ml de apa fierbinte sunt necesare 2 grame de ceai verde. Se tine la infuzat maxim 3 minute dupa care se serveste clientului. Ceaiul verde se poale servi cu lamaie si miere sau zahar.

MOD DE PREPARARE SPECIALITATI FARA TEINA

Specialitatile fara teina se prepara astfel pentru fiecare 200 ml de apa fierbinte sunt necesare 2 g rame de specialitate fara teina. Se tine la infuzat 4 minuter dupa care se serveste clientului. Specialitatile fara teina se pot servi cu miere sau zahăr si lapter mai putin cele care contin fructe si citrice

MOD DE PREPARARE CEAI DE FRUCTE

Ceaiul de fructe se prepara astfelL pentru fiecare 200 ml de apa fierbinte sunt necesa re 4 grame de ceai de fructe care se tine la infuzat 6-8 minuter dupa care te serveşte clientului. Ceaiul de fructe se poale servi cu lamaie si miere sau zahar.

Majoritatea ceaiurilor Demmer sunt foarte gustoase si racoritoare in variante. TEA WITH ICE

MOD  DE PREPARARE TEA WITHICE DIN CEAI NEGRU SI SPECIALITAŢI FARA TEINA

Doua grame de ceai se infuzeaza timp de 3-4 minute in 70-100 ml apa fierbinte- (90°) Dupa infuzare ceaiul se amesteca cu miere zahar sau indulcitor. Intr-o sonda se pun 8-10 cuburi de gheata peste care se toarna ceaiu; indulcit deja, se poate servi cu o felie de lamaie sau cu 20 ml de lapte rece in functie de gustul oaspetelui.

MOD DE PREPARARE TEA WITH ICE DIN CEAI VERDE

Doua grame de ceai se Infuzează timp de 3-4 minute in 70-100 ml apa fierbinte (75°-80°). Dupa infuzare ceaiul se amesteca cu miere, zahar sau indulcitor. lntr-o sonda se pun 8-10 cuburi de gheata, 2-3 crengute de menta proaspata si o felie de lamaie sau lime peste care se toarna ceaiul indulcit deja. Pe marginea paharului glasat cu zahar si zeama de lamaie se aranjeaza o felie- de lamaie sau llme.

MOD DE PREPARARE TEA WITH ICE DIN CEAI DE FRUCTE

Patru grame de ceai se infuzeaza timp de 5 minute in 70-100 ml apa fierbinte (90°). Dupa infuzare ceaiul se amesteca cu miere, zahar sau indulcitor intr-o sonda se pun 8-10 cuburi de gheata, o felie de lamaie sau lime peste care se toarna ceaiul indulcit deja. Pe marginea paharului glasat cu zahar si zeama de lamaie ie se aranjeaza o felie de lamaie sau lime.