Specialitati de ceai din plante

01.Fresh&Fit
Amestec de plante medicinale cu efect tonic si revigorant. Mere, coaja de lamaie, ghimbir, scortisoara, piper, cardamom, frunze de mure, busuioc si rooibos.
02.Good Evening Tea
Amestec de plante medicinale, care da prospetimea dupa un somn sanatos. Izma buna, iarba de lamaie, hibiscus si aroma naturala de grapefruit.
03.Herbal Breakfast Tea
Esti ceea ce mananci si ceea ce bei. Amestec din plante medicinale pentru mic dejun. Maciese, hibiscus, frunze de zmeura si de mure, musetel, izma buna, galbenele, petale de albastrita.
04.Meditation Tea
Amestec de ceaiuri medicinale cu efect relaxant. Maciese, hibiscus, lamaita, cardamom, floarea soarelui, izma buna, flori de nalba si de musetel, lavanda si scortisoara.
05.Nana Mint
Izma creata. Se numeste si menta din Maroc. Are efect revigorant deosebit, fie rece sau fierbinte.
06Soft&Sweet
Infuzie relaxanta, usoara si dulce de rooibos, fenicul, chimion, anason, roinita si petale de floarea soarelui.

Herbal Info

Ceaiurile din plante sunt ceaiurile fiecarui sezon!

Ceaiurile din plante nu sunt aromatizate. Ele sunt intr-o concordanta de 100% cu criteriile calitative de la MPC Impex si provin, in marea lor majoritate de pe culori controlate strict biologic. De retinut, ceaiurile din plante se prepara intotdeauna cu apa fierbinte si se lasa la infuzat minim 5min. Numai daca se respecta timpul de infuzare si conditiile de pregatire ale ceaiului, veti reusi sa extrageti si sa pastrati calitatile benefice atat de importante pentru o viata sanatoasa. 
Ceaiurile din plante provin de pe plantatii controlate biologic. Aceste ceaiuri au fost acreditate cu certificatul de garantie bio.